Celebrity Equinox ile Doğu Karayipler (28 Mart 2025)

Gemi Seyahati

Celebrity Equinox ile Doğu Karayipler (28 Mart 2025)

Başlayan Fiyatlar

€1.796,00 / Kişi Başı
54.122,64₺

    İstanbul Havalimanı buluşmasının ardından, Türk Hava Yolları ile Miami’ye hareket. Varışın ardından otele transfer. Geceleme otelimizde

    Port Canaveral Limanı

    . Limana transfer ve gemiye biniş.

    Port Canaveral, ABD'nin Florida eyaletindeki Brevard County kentinde bir gemi seyahati, kargo ve deniz limanıdır. 4.5 milyon seyir ile dünyanın en kalabalık kruvaziyer limanlarından biridir ...

    Denizde seyir günlerinde misafirler, geminin sunduğu çeşitli yemek ve içki seçeneklerinin tadını çıkarabilirler. Ana yemek salonlarında sunulan gurme yemekler, dünya mutfaklarından lezzetler sunar. Ayrıca, gemide yer alan özel restoranlar, daha kişisel ve özel yemek deneyimleri sunar. Sushi severler için Sushi on Five, İtalyan mutfağı için Tuscan Grille gibi seçenekler mevcuttur. Gün boyunca AquaSpa Café, kahve ve hafif atıştırmalıklar için idealdir. Akşamları ise gemideki barlarda, zarif kokteyller, kaliteli şaraplar ve canlı müzik eşliğinde keyifli vakit geçirebilirler. Denizde seyir günlerinde misafirlerine çeşitli aktiviteler ve rahatlama olanakları sunarak, her zevke hitap eden unutulmaz bir seyahat deneyimi vaat eder.

    Puerto Plata Limanı

    San Juan - Puerto Rico Limanı

    San Juan Porto Riko'nun başkenti. Adanın Atlas Okyanusu'na bakan kuzey kısımında yer alan Porto Riko'nun başlıca limanı ve en büyük sanayi merkezi olmasının yanı sıra, kumarhaneleri, güzel kumsalları ve yumuşak iklimyle büyük sayıda turist çekmektedir.

    Philipsburg - St.Maarten Limanı

    Philipsburg, Sint Maarten ülkesinin başkenti ve en büyük kasabasıdır. Kasaba, Grote Baai ve Great Salt Pond arasındaki dar alanda konumlanmıştır. Saint Martin adasının ticari merkezi olarak işlev görmektedir.

    Aktif kalmayı seven misafirler için birçok spor ve fitness olanağı sunar. Gemi, modern ekipmanlarla donatılmış bir fitness merkezi barındırır. Burada kardiyo makineleri, serbest ağırlıklar ve çeşitli egzersiz ekipmanları bulunmaktadır. Ayrıca, grup fitness dersleri, yoga, pilates ve spinning gibi aktiviteler de sunulmaktadır. Güvertede yer alan koşu parkuru, misafirlere deniz manzarası eşliğinde koşma veya yürüyüş yapma imkanı tanır. Spor meraklıları, basketbol veya voleybol sahasında oyun oynayarak da vakit geçirebilirler.

    Denizde seyir günlerinde misafirlerine birçok eğlence ve aktivite seçeneği sunar. Gemi, her yaş grubuna hitap eden çeşitli etkinliklerle doludur. Geniş bir tiyatro salonunda düzenlenen Broadway tarzı gösteriler, canlı müzik performansları ve komedi şovları, misafirlere keyifli anlar yaşatır. Ayrıca, gemideki Casino, şansını denemek isteyen misafirler için çeşitli oyunlar sunar. Bingo oyunları, trivia yarışmaları ve dans dersleri gibi günlük aktiviteler de misafirlerin gün boyu eğlenmesini sağlar.

    Port Canaveral Limanı

    İniş işlemlerinin ardından Havalimanı transfer ve Türk Hava Yolları ile İstanbul’a hareket.

    Port Canaveral, ABD'nin Florida eyaletindeki Brevard County kentinde bir gemi seyahati, kargo ve deniz limanıdır. 4.5 milyon seyir ile dünyanın en kalabalık kruvaziyer limanlarından biridir ...

    İstanbul Limanı

    İstanbul’a varış

    İstanbul Türkiye'nin kuzeybatısında, Marmara kıyısı ve Boğaziçi boyunca,Haliç'i de çevreleyecek şekilde kurulmuştur. İstanbul kıtalararası bir şehir olup,Avrupa'daki bölümüne Avrupa  Yakası veya Rumeli Yakası,Asya 'daki bölümüne ise Anadolu Yakası veya Asya Yakası denir. Karadeniz 
     ile Marmara Denizi'ni bağlayan ve Asya ile Avrupa'yı ayıran İstanbul Boğazı'na ev sahipliği yapması nedeniyle, İstanbul'un jeopolitik önemi oldukça yüksektir

    Tur Adı ve Otel AdıDouble (Per Person)3rd Person4th PersonChildBabySingle
    (G) İç Kabin (Z)1796 EURSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSatın Al
    (G) Dış Kabin (Y)1996 EURSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSatın Al
    Okyanus Manzaralı Balkonlu Kabin 2096 EURSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSatın Al

    Fiyatlar yalnızca bilgilendirme amaçlı verilmiştir, başlangıç fiyatlarıdır. Fiyatlar kabinlerin doluluk oranına göre farklılık gösterebilir.

    Celebrity Equinox
    Celebrity Equinox Gemisi
    Description :

    Celebrity Equinox Gemisi Özellikleri;

    Celebrity Equinox, Celebrity Cruise şirketinin 14 gemisinden biri olan 2009 yapımı gemisidir. Celebrity Equinox gemisinin maksimum hızı 24 knots’tur.
    122000 gros tonaja sahip olup, 1041 feet uzunluğunda olup 121 feet genişliktedir.
    Toplam 2850 kişi kapasitesine sahiptir.
    Toplam 10 restoran vardır.
    3 adet yüzme havuzu bulunmaktadır.
    Çocuklar için çocuk kulübü ve çocuk havuzu vardır.

    Sizde bu kaliteli gemide yerinizi almak ve rezervasyon yaptırmak için sayfamızda ki en iyi fiyatlı kabinlerden yer ayırt edebilir veya çağrı merkezimiz üzerinden deneyimli müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirisiniz.   

     

    Gemi Firması : 2343
    Menşei : , ,
    Para birimi :
    Yapım Yılı : 2009
    Yolcu Sayısı : 2850
    Mürettabat Sayısı : 1426
    Kat Sayısı : 14
    Ağırlığı : 122000 ton.
    Uzunluğu : 315.00 m.
    Genişliği : 37.00 m.
    Hızı : 24 Km/h