Dısney Wısh ile Florida&Bahamalar&Karayipler(15 Hazıran 2024)

Geçmiş Tarihli Tur Talep Alınmıyor.
Başlayan Fiyatlar

€4.999,00 / Kişi Başı
150.645,36₺

    Miami - Florida Limanı

    İstanbul Havalimanında tur hareket tarihinden bir gün önce gece saat 22:30'da bulunma. Pasaport, check-in ve gümrük işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK157 nolu sefer sayılı uçuşu ile saat 01:10’da (Tur Günü) Amerika’nın en ünlü sahil kenti Miami'ye hareket. Yaklaşık 12 saatlik bir uçuştan sonra saat 06:00’da Miami'ye varış. Havalimanında sizleri bekleyen rehberiniz ile otelinize transfer.

    Miami, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin ikinci büyük kentidir. Atlas Okyanusu kıyısında bir kıyı kentidir. En gelişmiş sektör turizm sektörüdür. Miami'de yaklaşık 5.000 Türk yaşamaktadır. Halkın %66,75'i İspanyolca konuşur.

    Miami - Florida Limanı

    Miami, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin ikinci büyük kentidir. Atlas Okyanusu kıyısında bir kıyı kentidir. En gelişmiş sektör turizm sektörüdür. Miami'de yaklaşık 5.000 Türk yaşamaktadır. Halkın %66,75'i İspanyolca konuşur.

    Port Canaveral Limanı

    Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından otelden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ardından bizleri bekleyen özel aracımız ile Disney Wish gemisinin bulunduğu Port Canaveral limanına transfer. Gemi giriş işlemlerinin ardından Disney kahramanları tarafından karşılanma ve kabinlere yerleşme. Disney Cruise Line ailesine katılan ve en yeni gemi olan Disney Wish ile maceramıza başlıyoruz. Disney, Marvel, Star Wars ve Pixar'dan fantastik dünyaların ve sevilen hikayelerin daha önce hiç olmadığı gibi hayata geçirildiği gemide yepyeni büyüyü ilk deneyimleyenlerden birini yaşayacaksınız. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

    Port Canaveral, ABD'nin Florida eyaletindeki Brevard County kentinde bir gemi seyahati, kargo ve deniz limanıdır. 4.5 milyon seyir ile dünyanın en kalabalık kruvaziyer limanlarından biridir ...

    Nassau - Bahamalar Limanı

    Sabah kahavltı sonrası kişisel aktiviteler ve alışveriş için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz gemi tarafından düzenlenecek turlara katılabilir yada gemi içerisinde günü değerlendirebilir. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

    Bahama Aalarının başkenti Nassau, New Providence Adası'ndadır. Uluslararası ihtişam ve tropik rahatlığın kendine özgü bir karışımını sunan bu kentte ziyaretçiler istedikleri her şeyi yapabilir ya da hiçbir şey yapmadan sadece dinlenebilirler. 1718'de koloni olan bu kentte Britanya etkisi çok belirgindir. Ama Bahamalar'ı özel kılan kolonyel ve Batı Afrika etkilerinin karışımıdır. Eşsiz bir manzara için Queen's Staircase'den Fincastle Kale'sine tırmanabilir veya yüzmek ve şnorkelle dalış için ideal bir yer olan Pradise Island'a gidin.

    Disney Castaway Cay Limanı

    Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Gemimizin hareketi saat 16:45. Akşam yemeği ve geceleme gemide

    Disney Castaway Cay, Disney Cruise Line'ın özel bir adasıdır ve Bahamalar'da bulunur. Bu adada, Disney misafirleri gemi tatilleri sırasında keyifli bir mola geçirebilirler. Beyaz kumlu plajlar, berrak turkuaz deniz ve tropikal manzara, adayı çekici kılan unsurlardan bazılarıdır. Adada, çeşitli aktiviteler sunulmaktadır; örneğin, su sporları, plaj partileri, bisiklet turları, doğa yürüyüşleri ve özel olarak tasarlanmış çocuk ve gençlik alanları gibi. Ayrıca, çeşitli restoranlar ve satış noktaları da mevcuttur. Disney Castaway Cay, Disney misafirlerine benzersiz ve eğlenceli bir ada deneyimi sunar.

    Denizde seyir günlerinde gemideki birçok aktivite ve eğlenceden yararlanma şansınız bulunmaktadır. Öncelikle, güneşlenmek ve serinlemek için lüks havuzlarda zaman geçirebilirsiniz. Su kaydırakları ve su parkları da keyifli bir deneyim sunuyor. Spor sevenler için spor salonunda egzersiz yapma veya güverte üzerinde spor sahalarında vakit geçirme seçenekleri mevcut. Sinema salonunda en yeni filmleri izleyerek dinlenebilirsiniz. Çocuklar için gençlik kulüpleri ve çocuk aktivite alanları bulunuyor. Yetişkinler için workshop'lar, seminerler ve eğlenceli etkinlikler düzenleniyor. Geminin restoranlarında lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilir ve gece kulüplerinde eğlenebilirsiniz. Denizde seyir günleri, unutulmaz anılar biriktirmek ve lüksün tadını çıkarmak için mükemmel bir fırsat sunuyor.

    Orlando - USA Limanı

    Sabah kahvaltısından sonra Orlando’ya geçiyoruz, yaklaşık 1 saat sonra Orlando’ya varış. Otel giriş işlemlerinin ardından odalara yerleşme ve kişisel aktiviteler ve alışveriş için serbest zaman. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği “Universal Studios Turu” na katılabilirler.Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

    Orlando, ABD'nin güneydoğusundaki Florida eyaletinde Orange County'de bulunup Orange County'nin idare merkez şehridir.

    Orlando - USA Limanı

    Sabah kahvaltısından sonra dinlenmek ve çevreyi tanımak için serbest zaman. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği “Sea World Turu” na katılbilirler. Tur sonrası dinlenmek icin serbest zaman Geceleme otelimizde.

    Orlando, ABD'nin güneydoğusundaki Florida eyaletinde Orange County'de bulunup Orange County'nin idare merkez şehridir.

    Orlando - USA Limanı

    Sabah kahvaltısından sonra dinlenmek ve çevreyi tanımak için serbest zaman Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği ve Orlando'yu sizlere çok farklı bir şekilde tanıtacak “Winter Park Turu”na katılabilirler. Turdan sonra otele transfer ve geceleme otelimizde.

    Orlando, ABD'nin güneydoğusundaki Florida eyaletinde Orange County'de bulunup Orange County'nin idare merkez şehridir.

    Miami - Florida Limanı

    Sabah kahvaltısından sonra otelden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz ve özel aracımız ile Miami’ye hareket. Miami’ye varmadan Amerika’nın en büyük outleti olan Saw Grass’ta vakit geçireceğiz. Alışveriş turumuzun sonrası havalimanına transfer. Check-in, pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Havayollarının TK 78 nolu seferi ile saat 21:05’te İstanbul'a hareket. Geceleme uçakta

    Miami, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin ikinci büyük kentidir. Atlas Okyanusu kıyısında bir kıyı kentidir. En gelişmiş sektör turizm sektörüdür. Miami'de yaklaşık 5.000 Türk yaşamaktadır. Halkın %66,75'i İspanyolca konuşur.

    İstanbul Limanı

    Yerel saat ile öğlen 15.30’da İstanbul’a varış. Turumuzun sonu

    İstanbul Türkiye'nin kuzeybatısında, Marmara kıyısı ve Boğaziçi boyunca,Haliç'i de çevreleyecek şekilde kurulmuştur. İstanbul kıtalararası bir şehir olup,Avrupa'daki bölümüne Avrupa  Yakası veya Rumeli Yakası,Asya 'daki bölümüne ise Anadolu Yakası veya Asya Yakası denir. Karadeniz 
     ile Marmara Denizi'ni bağlayan ve Asya ile Avrupa'yı ayıran İstanbul Boğazı'na ev sahipliği yapması nedeniyle, İstanbul'un jeopolitik önemi oldukça yüksektir

    Uçuş Bilgileri 

    Gidiş: TK157 Istanbul - Miami 01.05 - 06.00

    Dönüş: TK78  Miami - İstanbul 22.55 -17.05

    FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

    *Türk  Hava Yolları ile İstanbul Havalimanı – Miami – İstanbul Havalimanı arası ekonomi sınıfı uçuşlar.

     *DISNEY WISH gemisinde tercih edilen kabin kategorisinde 4 gece 5 gün tam pansiyon konaklama.

    *2 gece Miami’de 5* merkezi otelde oda + kahvaltı otel konaklaması

     *3 gece Orlando’da 5* merkezi otelde oda + kahvaltı otel konaklaması

    *Havalimanı ve Liman vergileri.

    *Tüm transferler.

    *“Saw Grass Alışveriş Turu” (Son Gün)

    *Tecrübeli Türkçe Tur Liderliği Hizmeti. (Grup en az 10 kişi olması halinde)

    *Gemide sabah, öğle, akşam yemekleri ve ara ikramlar.

    *Gemideki eğlence ve şovlar.

     *Fitness & Spor salonu kullanımı.

    *Zorunlu seyahat sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır).

    FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

    *Servis ücretleri. Günlük kişi başı yaklaşık 15€ gemide ödenir.

    *Programda belirtilmeyen tüm geziler ve  ören giriş yerleri

    *Sağlık hizmetleri. / Kişisel Harcamalar.

    *Gemideki tüm içecekler.

    *İç hat bağlantı uçuşları.

    *Gerekli vize ücreti. ( AMERİKA VİZESİ)

    *Yurtdışı çıkış harcı (İlgili bankalara veya havalimanındaki maliye veznesine yatırabilirsiniz).

     *Seyahat güvence paketi (İptali kapsamaktadır.). 70 yaş üzeri misafirler için %100 surprim uygulanır.

    Fiyatlar yalnızca bilgilendirme amaçlı verilmiştir, başlangıç fiyatlarıdır. Fiyatlar kabinlerin doluluk oranına göre farklılık gösterebilir.

    Disney Wish
    Disney Wish Gemisi
    Description :
    Gemi Firması : 2467
    Menşei : , ,
    Para birimi :
    Yapım Yılı : 2022
    Yolcu Sayısı : 4000
    Mürettabat Sayısı :
    Kat Sayısı : 15
    Ağırlığı :
    Uzunluğu : 341m.
    Genişliği : 39 m.
    Hızı : 22 knots
    Gemi Detaylı Bilgisi İçin Tıklayınız

    Yorumlar (0)

    • Yorum Yok

    Yorum Ekle

    Başarılı! Yorumunuz Gönderildi
    Hata! Yorum Gönderilirken Hata Oluştu.