MSC Grandiosa ile Tunus&Akdeniz&Sicilya (15 Ekim 2024)

Gemi Seyahati

MSC Grandiosa ile Tunus&Akdeniz&Sicilya (15 Ekim 2024)

Başlayan Fiyatlar

€1.099,00 / Kişi Başı
33.118,47₺

    Barselona Limanı

    İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Pegasus Hava Yolları kontuarı önünde saat 08:00’da buluşma. Pegasus havayolları PC1095 sefer sayılı uçağı ile saat 10:55’ de Barselona’ya hareket. Yerel saat ile 13:35 varışımızın ardından bizi bekleyen otobüsümüze biniyoruz ve Barselona limanına doğru yola çıkıyoruz. Check in işlemlerinin ardından kabinlere yerleşme için serbest zaman.

    Barselona, Avrupa'da görülmesi gereken önemli yerlerden biri. Katalanların başkenti olan; göze çarpan mimarisi ve sanat tarzı ile ünlüdür. Yapımı yarım kalan Sagrada Familia Katedrali bu mimari tarzının en güzel örneğidir. Modern binalardan, Gotik mahallesine kadar hayat dolu bu şehir her zevke hitap edecek özellikte. Daracık sokaklarında sokak sanatı, sokakların açıldığı geniş meydanlarda ise heykel sanatı fışkırıyor! Müzeleri, eğlenceli pubları, alışveriş imkanları, futbol takımı, plajları ve kendine özgü yemekleri ile yaşayan bir şehir..

    Deniz seyahati boyunca gemi içinde birçok keyifli aktivitenin tadını çıkarabilirsiniz. Güvertede güneşin altında dinlenme, yüzme, spor sahalarında aktif olma ve açık hava etkinliklerine katılma imkanı bulunmaktadır. Tiyatro gösterileri, konserler ve komedi şovları gibi eğlenceli etkinlikler gemideki kültürel deneyimi zenginleştirirken, spor ve fitness merkezleri sağlıklı bir yaşam tarzını desteklemek isteyenlere hitap eder. Ayrıca, lüks spa hizmetleri, alışveriş olanakları, kumarhane, farklı mutfaklardan lezzetler sunan restoranlar ve çeşitli barlar da gemi içinde keyifli vakit geçirme seçeneklerinden sadece birkaçıdır.

    La Goulette Limanı

    Liman, ülkenin ithalatının büyük bir bölümünü ve ihracatının çoğunu yönetmektedir. Kent, TGM demiryolu ile başkent Tunus'a ve feribot seferleri ile Avrupa'ya bağlanmaktadır.

    Kentte bulunan Kasbah kalesi 1535'te İspanya kralı I. Carlos tarafından inşa edilmiş, ancak 1574'te Osmanlılar tarafından ele geçirilmiştir. İspanyol ve Türk surlarının kalıntıları kalenin iç kısmındadır. Kent, 19. yüzyılda Küçük Sicilya olarak bilinen yaz tatilleri için popüler bir destinasyondu. Aynı zamanda büyük bir Yahudi, İtalyan ve Malta topluluğuna ev sahipliği yapıyordu

    Palermo - Sicilya Limanı

    Palermo, İtalya'nın Sicilya adasının başkenti ve en büyük şehridir. Tarihi zenginliklere ev sahipliği yapmış olan şehir, Norman, Arap ve Bizans etkilerini taşıyan mimari yapılarıyla dikkat çeker. Norman Katedrali, Norman Sarayı, Teatro Massimo gibi tarihi ve kültürel öneme sahip yerlere ev sahipliği yapar. Aynı zamanda renkli pazarları ve Akdeniz mutfağıyla ünlüdür. Palermo, tarih, kültür ve lezzet açısından zengin bir deneyim sunar.

    Napoli Limanı

    Lezzetli pizzalarıyla, eski ve tarihi binalarıyla, İtalya'nın en ince kumasallarıyla ünlü kent Tiren denizinin kıyısındadır. Napoli Ulusal Müzesi Avrupanın en iyi müzelerinden biri olarak kabul edilmektedir. İtalya'nın güney doğusunda yer alan Naples dünyanın bir çok yerindeki sanatçıları cezbedicek bir görselliğe sahiptir. Pompeii'ye düzenlenen bir tura katılabilir Sorrento'daki pek çok butiği ziyaret edebilirsiniz. 1889'da İtalya kraliçesi için icat edilen Naples Pizza'sının tadına bakmalısınız.

    Livorno (Pisa - Floransa) Limanı

    Tarihi liman kenti Livorno rönesansın doğduğu şehir olan Floransa'ya ve meşhur eğri kulenin bulunduğu Pisa'ya giriş kapınızdır. Floransa ; içinden geçen Arno Nehri çevresinde kurulmuştur. İtalyan Rönesansının doğum yeri olarak bilinen Floransa, kültürü ve mimarisiyle dünyaca ünlü bir turizm kentidir. Leonardo da Vinci ve Michelangelo bu tarihi şehirde yetişmiş dünyaca ünlü sanatçılardır. Kentin merkezindeki Piazza della Signoria (Signoria Meydanı), Neptün Çeşmesi, Michelangelo'nun ünlü heykeli David (kopya), Arno nehrinin üzerindeki Ponte Vecchio (Eski Köprü),kilisesi Santa Maria del Fiore (Duomo), Pitti Sarayı, Boboli Bahçeleri, Santa Maria Novella ve Bargello heykel müzesi.. görülmeye değer yerlerdir. Pisa ; 11.yüzyılda inşa edilen ve dört eseri barındıran meydan yılın dört mevsiminde binlerce insanla dolup taşıyor. Önce Katedral, sonra kule, vaftizhane ve son olarak da Campo Santo inşa edilmiş. Kulenin yapımına 1173 yılında başlanmış ancak tamamlanması 1372 yılını bulmuş. Yaklaşık 55 metre yüksekliğindeki kule sonradan eğilmemiş, daha yapım aşamasında üçüncü kat çıkılırken eğilmeye başlamış.

    Marsilya Limanı

    Fransa'nın liman kenti Marsilya, Akdeniz'e hâkim manzarası ile birçok medeniyetin izlerini sokaklarında taşıyor. Marsilya denince akla sabun geliyor. 16. yüzyıldan beri üretilen sabunlar, şehir sanayisinde önemli rol oynuyor. Önemli bir başka ürün ise zeytinyağı. Marsilya eşsiz güzelliği ve bağımısz kişiliği ile Fransa'nın New Orleans'ı olarak anılmaktadır. Paris'in iki katı büyüklüğündeki bu şehir bir çok ulustan insanların bir araya geldiği bu antik şehir interaktif bir görünüme sahiptir.

    Barselona Limanı

    Gemimiz sabah saat 08:00 da limana yanaşacaktır

    Barselona, Avrupa'da görülmesi gereken önemli yerlerden biri. Katalanların başkenti olan; göze çarpan mimarisi ve sanat tarzı ile ünlüdür. Yapımı yarım kalan Sagrada Familia Katedrali bu mimari tarzının en güzel örneğidir. Modern binalardan, Gotik mahallesine kadar hayat dolu bu şehir her zevke hitap edecek özellikte. Daracık sokaklarında sokak sanatı, sokakların açıldığı geniş meydanlarda ise heykel sanatı fışkırıyor! Müzeleri, eğlenceli pubları, alışveriş imkanları, futbol takımı, plajları ve kendine özgü yemekleri ile yaşayan bir şehir..

    UÇUŞ BİLGİLERİ

    YÖN

    GÜN

    UÇUŞ KODU

    PARKUR

    KALKIŞ

    VARIŞ

    GİDİŞ

    SALI

    PC1095

    SAW-BCN

    10:55

    13:35

    DÖNÜŞ

    SALI

    PC1092

    BCN-SAW

    14:35

    19:05

    FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

    *Pegasus Hava Yolları tarifeli seferi ile ekonomi sınıfı İstanbul (SAW) – Barselona(BCN) - İstanbul (SAW) uçuşu

    *Tercih etmiş olduğunuz kategorideki kabinde 7 gece tam pansiyon konaklama

    *Havaalanı - liman - havaalanı transferleri.

    *Türkçe Rehberlik hizmeti. (min. 20 kişi)

    *Her gün ve gece için düzenlenen eğlence, animasyon ve şovlar

    *Gemideki sabah, öğle ve akşam yemekleri

    *Kaptanın hoş geldin partisi ve gala yemeği

    *Havalimanı ve liman vergileri (500 EUR)

     FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

    *Sağlık hizmetleri.

    *Gemi personeli hizmet bedeli (12 yaş ve üstü 84 EUR PP ; 2 -12 yaş arası çocuk 42 EUR) kayıt esnasında alınmak zorundadır

    *Kara turları

    *Güzellik merkezi ve SPA alanı

    *Gemideki tüm içecekler

    *Kişisel harcamalar (Internet, kuru temizleme, telefon, vb.)

    *Çok girişli “Shengen” Vize bedeli

    *Yurt dışı çıkış harcı

    *İç hat bağlantı uçuşları

    *Covid-19 sağlık sigortası

    Tur Adı ve Otel AdıDouble (Per Person)3rd Person4th PersonChildBabySingle
    İç Kabin Bella (I1)1099 EURSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSatın Al
    Dış Kabin Bella (O1)1299 EURSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSatın Al
    Balcony (A)1499 EURSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSatın Al

    Fiyatlar yalnızca bilgilendirme amaçlı verilmiştir, başlangıç fiyatlarıdır. Fiyatlar kabinlerin doluluk oranına göre farklılık gösterebilir.

    MSC Grandiosa
    MSC Grandiosa Gemisi
    Description :
    Gemi Firması : 2339
    Menşei : , ,
    Para birimi :
    Yapım Yılı : 2019
    Yolcu Sayısı : 6334
    Mürettabat Sayısı :
    Kat Sayısı : 19
    Ağırlığı : 181000 ton.
    Uzunluğu : 331.00 m.
    Genişliği :
    Hızı : 23 Km/h